Re-intergratie Re-intergratie

Re-intergratie

Re-integratie staat bij Coffeemania hoog in het vaandel. Mensen een kans bieden op een betere toekomst. Dat begint, vinden wij, bij een mooie vakopleiding. Learning on the job.

Re-integratie in het wild

Uiteindelijk zijn we op aarde om mensen die het minder hebben een betere toekomst te geven. Dat is ons streven bij Coffeemania. Het uitoefenen van een mooi vak vormt daar een onderdeel van. Coffeemania biedt mensen die het nodig hebben een toekomst binnen onze muren om een vak te leren en vervolgens op weg te helpen voor het moment dat ze weer de wijde wereld intrekken.
Deze voorbereiding op straks is ook de reden waarom we deze re-integratie in het ‘wild’ laten plaatsvinden, dus voor het ‘echie’. Dagelijks contact met de klant en het dag in dag uit bieden van een goed product versnelt het leerproces. Coffeemania laat zien hoe het is om in een echte werksituatie te verkeren.

Re-integratie als basis voor succesverhalen

Eigenlijk bieden we onze mensen een vorm aan van life-coaching. We proberen mensen bewust te maken van ‘werken naast leven’. Soms is die balans even weg. Er ontbreekt een centraal punt in je bestaan. Bij Coffeemania leer je weer hoe werk en leven samen kunnen gaan.

Coffeemania is meer dan alleen werkplek. We maken mensen ook weerbaarder voor de weerbarstige buitenwereld. Binnen onze organisatie lopen genoeg voorbeelden rond van mensen die zijn begonnen vanuit een sociale achterstand en die inmiddels zelfstandig een locatie runnen. Omdat ze van aanpakken weten, groeiden zij uit tot ware succesverhalen.

Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close