Over ons Over ons

Over ons

Meer dan de koffiebar van de buurt ǀ Coffeemania

Coffeemania is een koffiebar waar je je thuis voelt. Vanwege de heerlijke espresso, smakelijke lunch of huisgemaakte taarten, maar ook dankzij de sociale instelling van ons bedrijf.

Je treft Coffeemania vaak in buurten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wijken waar gemeenten en woningbouwcorporaties inzetten op sociaaleconomische groei. Coffeemania draagt bij aan deze ontwikkeling. We zijn een centrale plaats in de buurt waar uiteenlopende buurtbewoners elkaar op een laagdrempelige en natuurlijke wijze ontmoeten.

Coffeemania biedt een ruimte voor allerlei activiteiten door en voor de wijk. Een Coffeemania kan als expositieruimte dienen voor lokale creatieven aan de buurt. Ook organiseren we samen met buurtgerichte ondernemers danscursussen voor kinderen en volwassenen, modeateliers voor kinderen, voorleesavonden, en muziek- en theateroptredens.

Verder leveren we werk-, stage- en/of participatieplekken voor scholieren, inburgeraars en re-integranten. Wij gaan er namelijk vanuit dat ontwikkeling richting de arbeidsmarkt het beste kan plaatsvinden in een echte werkomgeving. Wij bieden die professionele omgeving met de ruimte om te leren en fouten te mogen maken. Iedereen heeft een talent en wij willen graag helpen om dat talent verder te ontwikkelen.

Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close