Coffeemania op kantoor / in jouw buurt Coffeemania op kantoor / in jouw buurt

Coffeemania op kantoor /
in jouw buurt

Laagdrempelige voorzieningen en warmte in de buurt ǀ Coffeemania

De onderlinge betrokkenheid voor elkaar en de omgeving neemt toe in wijken of bedrijfsverzamelgebouwen waar een koffiebar van Coffeemania de deuren opent. We creëren een centraal punt met laagdrempelige voorzieningen en brengen warmte in de buurt.

Coffeemania is een koffiebar en een lunchroom ineen waarbij we allerlei versnaperingen aanbieden. Het gaat ons vooral om de koffiebeleving en het genieten van een zelfgemaakte lunch. Even een bijzonder moment voor jezelf creëren, ook in een soms wat jachtige wereld. Coffeemania probeert iets bijzonders te bieden, ook voor de mensen met en voor wie wij graag een extra stap doen.

Die meerwaarde bieden we ook aan bedrijven die deel uitmaken van een bedrijfsverzamelgebouw. Dat kan gaan om de interne dienstverlening zoals in Coffeemania De Enk Arnhem, maar het kunnen ook beheerstaken zijn zoals bij Coffeemania Carteblanche Amsterdam.

De ‘kantoorkant’ van Coffeemania, inclusief eventuele aanvullende dienstverlening als schoonmaak en beheer, vormt een belangrijk onderdeel voor onze organisatie, maar we gaan graag een stapje verder. We willen van belang zijn voor een buurt en de omgeving, meerwaarde geven. Dat gaat ons goed af. Er zijn wijken waar bewoners zeggen: als Coffeemania hier niet zou hebben gezeten, hadden we ons huis hier niet gekocht. Een mooier compliment kun je ons bijna niet geven.

Zodra een buurt in ontwikkeling is, is een centraal punt waar mensen met elkaar in contact kunnen komen van grote waarde. Dat geldt zowel voor de bewoners als voor de mensen die door hun werk in deze omgeving verblijven. Het creëren van laagdrempelige voorzieningen is uitermate geschikt om iedereen op een ontspannen wijze te kunnen ontmoeten en dat kan ook als werkplek zijn. Coffeemania probeert binnen onze locaties werk te bieden aan de mensen in de buurt.

Hoofdkantoor Coffeemania
Paasheuvelweg 34-H
1105 BJ Amsterdam
06-24676706
hoofdkantoor@coffeemania.nl
Meer informatie of vragen?
Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close