Werken bij Coffeemania Werken bij Coffeemania

Kom bij ons
werken :-)

Heb jij gevoel voor theater en een goede glimlach?

Heb jij de drive om te leren en iets extra’s voor onze gasten te betekenen, beschik jij over gevoel voor theater en een standaard glimlach? Kom werken bij Coffeemania!

Kom werken bij Coffeemania wij bieden kansen aan mensen die op de arbeidsmarkt in een lastige situatie zitten, ook binnen ons eigen bedrijf. We werken in een open cultuur en maken gebruik van ‘echte mensen’: mannen en vrouwen, van 16 tot 65 jaar en met diverse culturele achtergronden en karakters.

Iedereen die zin heeft om het voor onze gasten leuk te maken, zal zich bij Coffeemania thuis voelen. We vormen dus geen dagbesteding. Heb je de drive om te leren en iets extra’s voor onze gasten te betekenen dan ben je bij ons echt op het juiste adres. Met het juiste karakter en de spirit om in dit vakgebied te werken, kom je er wel.

Het enige wat we je bij Coffeemania niet kunnen leren is gastvrijheid en vriendelijkheid. Dat moet in je karakter zitten. Kijk, iedereen kan leren om goede koffie te maken of een overheerlijk broodje te smeren, maar het gevoel voor dienstverlening moet je tweede natuur zijn. Jouw glimlach is standaard. Niet voor niets vergelijken we de horeca graag met het theater. The show must go on. Elke dag weer.

Op onze locaties zijn de vaste gasten super belangrijk. Iedereen die bij je binnenstapt, moet je zien als een potentiële vaste gast. Die moet je veroveren. Die sfeer willen we hebben bij Coffeemania. Alsof het je tweede huiskamer is. Bezoekers moeten echt terugkomen voor jou en je personeel. Herken jij jezelf in deze tekst? Kom werken bij Coffeemania!

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close