Private dining Private dining

Private dining

Reserveer onze locaties voor Private Dining

Coffeemania biedt volop mogelijkheden voor Private Dining. Reserveer onze locaties voor een privéfeestje of een andere bijzondere gelegenheid.

Populaire locaties die dit verzorgen zijn Coffeemania Handel Amsterdam, Coffeemania Slotermeerlaan Amsterdam, Coffeemania Overvecht Utrecht en Coffeemania De Enk Arnhem. Maar eigenlijk zijn de meeste van onze chefs heel goed in staat om ‘s avonds een groots diner te verzorgen. Zonder dat ze ineens voor restaurantje gaan spelen trouwens.

Coffeemania is en blijft vooral een koffiebar en lunchroom. Wel denken we graag mee met de wensen van onze klanten. En omdat we vaak werken met zakelijke klanten is het bieden van Private Dining een logische stap binnen onze mogelijkheden.

Je zou het misschien niet direct zeggen, maar Private Dining is belangrijk voor het opleidingswerk van Coffeemania. De eisen die worden gevraagd voor privéfeestjes of andere bijzondere gelegenheden vragen weer andere oplossingen van ons personeel. Op deze manier kan onze staf weer nieuwe competenties ontwikkelen. En dat extra leermodel zetten we graag in voor zowel de klant als ons personeel.

Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close