WG-plein – Amsterdam WG-plein – Amsterdam

Locatie:
WG-plein / Amsterdam

Openingstijden:
  • Ma t/m vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag - zondag: Gesloten. Wel te gebruiken voor evenementen.

Verborgen geheim in Oud-West ǀ Coffeemania WG-plein Amsterdam

Coffeemania WG-plein Amsterdam ligt wat verstopt in hip Oud-West, maar zodra je de weg hebt gevonden naar de ‘lounge van het Amsterdam Ondernemerscentrum’ (AOC) wil je er eigenlijk niet meer weg.

De lunchroom op de begane grond is het meetingpoint van het voormalige Wilhelmina Gasthuis, bewoond door een mix van bedrijven en organisaties. Een gezellige huiskamer is het. Hier en daar oogt het zelfs excentriek. Een omgeving waar je je met een boekje dan wel tijdschrift lekker terugtrekt op een van de relaxte banken. Of je neemt met een groepje plaats aan een van de grote tafels. Voor elk wat wils.

Diversiteit geldt ook voor de menukaart. We begonnen ooit met koffie, thee, broodje en wat tosti’s, maar inmiddels staan we bekend om onze ‘groene elementen’; soep van de dag en diverse salades. Zelf gemaakt natuurlijk. We hebben thee in vele soorten en binnenkort serveren we ook quiches.

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Cleo

Van actrice tot zelfstandig horecadier ǀ Coffeemania WG-plein Amsterdam

Van oorsprong is Cleo Nadort actrice, maar haar nieuwe levensvervulling is de horeca. Bijna eigenhandig maakte ze Coffeemania WG-plein Amsterdam tot een succes.

Cleo is misschien wel de verpersoonlijking van Coffeemania als opleidingsinstituut. Van oorsprong is ze actrice, maar bij Coffeemania kreeg ze de kans en de vrije hand om een nieuwe carrière te beginnen. De eerste twee seizoenen werkte ze als werknemer onder de vleugels van Coffeemania, maar inmiddels runt ze de boel volledig zelfstandig.

Cleo doet veel zelf, inclusief de inrichting van het interieur dat precies is geworden zoals ze in haar hoofd had. Klanten waarderen haar oog voor detail. Andersom vindt ze het fijn hoeveel klanten haar regelmatig van tips voorzien, onder meer over het nog beter uitbouwen van haar bijzondere horecagelegenheid in Oud-West. Of zoals Cleo zegt: we behoren misschien wel tot de mooiste verborgen geheimen in deze buurt.

 

Coffeemania WG-plein
WG-Plein 190
1054 SC Amsterdam 06-44797406
Meer informatie of vragen?
Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close