Slotermeer – Amsterdam Slotermeer – Amsterdam

Locatie:
Slotermeer / Amsterdam

Openingstijden:
  • Ma t/m zaterdag: 08:30 - 18:00
  • Zondag: Gesloten

Smaakvolle ontmoetingsplaats met vele functies ǀ Coffeemania Slotermeer Amsterdam

Coffeemania Slotermeer Amsterdam vormt het hart van Plein 40-45. Iedereen stapt bij ons binnen. Van ambtenaar tot bewoner van de buurt.

Coffeemania Slotermeer Amsterdam kent vele functies. Met dank ook aan de buren van de OBA en Stichting Eigenwijks De Honingraat. Ons interieur oogt als een smaakvol ingericht café. Vooral dankzij het jarenzeventigbehang. Daarnaast zijn de lampen speciaal bedacht door een kunstenaar en de tafels werden gemaakt uit de oorspronkelijke deuren van het vorige gebouw.

De bijzondere betrokkenheid met de buurt blijkt wel uit een bezoek aan de speciale Facebook-pagina (Coffeemania Plein). Alle evenementen worden trouw en nauwgezet vastgelegd. Met als eyecatcher Het Buurtfeest. Inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wijk.

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Yakup

De kunst van het verbinden ǀ Coffeemania Slotermeer Amsterdam

De buurt staat centraal in Coffeemania Slotermeerlaan Amsterdam

De buurt staat centraal in Coffeemania Slotermeerlaan Amsterdam. Een belangrijke rol is weggelegd voor franchisenemer en ‘verbinder’ Yakup Karahan.

Van oorsprong is Yakup Karahan kunstenaar. In Turkije werkte hij bij een bekend politiek stripblad en na zijn komst naar Nederland in 1992 begon hij zijn eigen stripkrant. Het was zijn manier om mensen van diverse pluimage met elkaar in contact te brengen.

Via een ander filiaal van Coffeemania kreeg hij de kans zijn eigen zaak te beginnen in Slotermeer. Het ondernemerschap bevalt hem goed. En de omgeving ook. Kunst is niet alleen maar tekenen of beeldhouwen, is zijn stelregel. Eigenlijk is alles kunst. Je moet af en toe gewoon een beetje creatief doen. Soms snijdt Yakup de taart net even anders aan of belegt een broodje met iets aparts. Dat is toch ook kunst?

Coffeemania Slotermeer
Slotermeerlaan 103
1063 JN Amsterdam 020-8204542
Meer informatie of vragen?
Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close