Parkwijk – Haarlem Parkwijk – Haarlem

Locatie:
Parkwijk/ Haarlem


Openingstijden:
  • Maandag: 10:00 - 17:00
  • Di t/m vrijdag: 08:30 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Bijzondere boost aan de buurt ǀ Coffeemania Parkwijk Haarlem

Coffeemania Parkwijk Haarlem geeft een boost aan een voormalige beruchte buurt in het oosten van de stad.

Coffeemania Parkwijk Haarlem is vooral een moderne ontmoetingsplaats. Het heeft een industriële look; een combinatie van beton, glas en staal. Daarnaast kun je je er prettig terugtrekken in een nis met rode retro vipstoelen. Deze vipstoelen deden dienst in het openbaar vervoer. Een verwijzing naar de bekende bushalte op het plein, pal voor onze voordeur.

En weet je wie ons steeds vaker bezoeken? Potentiële huizenkopers die afspreken met makelaars over een huis in de buurt. Dat zegt genoeg over de boost die we met Coffeemania geven aan deze omgeving: een wijk in beweging. Dat leidt tot een grotere klandizie. Zoals de vaste groep met ouders van kinderen op een internationale school die wekelijks bij ons neerstrijkt.

Ook blijkt Coffeemania Parkwijk Haarlem erg populair onder Duitse vrachtwagenchauffeurs die iets moeten afleveren in de buurt van Schiphol. Zij combineren hun rit vaak met een bezoek aan ons filiaal. Vanwege de koffie. Maar ook omdat het een ideale plek waar je je vervoermiddel kunt parkeren. Gratis.

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Leon

Kwalitatieve en betaalbare driegangenmenu’s ǀ Coffeemania Parkwijk Haarlem

Coffeemania Parkwijk Haarlem werkt samen met de buurtcoöperatie en Resto van Harte.Een landelijke horeca-instelling die in buurten met een lage sociale status driegangenmenu’s aanbiedt tegen een aantrekkelijk tarief.

De menu’s van Resto van Harte worden bereid in de keuken van Coffeemania Parkwijk Haarlem. Het niveau van de maaltijden ligt hoog. Ze zijn vers gemaakt, ‘halal’ en interessant voor een breed publiek. De producten die we gebruiken zijn afkomstig van winkeliers uit de wijk. We proberen zoveel mogelijk mensen in de buurt te laten meeprofiteren.

Deze gedachte zit ook in het DNA van filiaalnemer Leon Westerveld, van oorsprong een ICT ’er. Bij het opzetten van een Thais afhaalcentrum werd hij bijgestaan door mensen van De Kas – onderdeel van Stichting DOCK – en zij brachten hem in contact met Coffeemania. Toen er een franchisenemer werd gezocht voor het filiaal in Parkwijk hapte de in Haarlem getogen Leon direct toe. Al was het maar om wat terug te doen voor de buurt die inmiddels volop in beweging is.

Coffeemania Parkwijk
Prinses Beatrixplein 51
2033 WD Amsterdam 06-46665566
Meer informatie of vragen?
Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close