Overvecht – Utrecht Overvecht – Utrecht

Locatie:
Overvecht / Utrecht

Openingstijden:
 • Ma t/m donderdag: 07:00 - 18:00
 • Vrijdag: 07:00 - 17:00
 • Zaterdag - zondag: Gesloten
 • Zomervakantie: Ma -vrijdag: 7.30 - 16.30

Fijne ontmoetingsplaats voor de wijk ǀ Coffeemania Overvecht Utrecht

Coffeemania Overvecht Utrecht is befaamd om de cappuccino’s, zelfgebakken koeken, taarten en eigen strippenkaart.

Ooit deed het pand van Coffeemania Overvecht Utrecht dienst als een Wizzl-filiaal, ietwat verscholen in het station. Maar inmiddels is de locatie uitgegroeid tot een bijzondere ontmoetingsplaats voor de buurt. Daarnaast zijn zij populair door de diverse opmerkelijke hoeken en grappige nisjes van het pand. Deze zijn goed voor zeker 120 vierkante meter.

We worden bezocht door wijkbewoners, reizigers op doorreis en natuurlijk bezoekers van omringende bedrijven. Met dank ook aan ons geheime wapen: de Coffeemania-stempelkaart. Is onze kaart vol dan krijg je als klant een gratis consumptie. Zelfs forenzen komen speciaal langs om hun traktatie zo snel mogelijk te incasseren.

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Conrad

Maatwerk voor opdrachtgevers ǀ Coffeemania Overvecht Utrecht

Coffeemania Overvecht Utrecht gaat verder dan het bieden van overheerlijke versnaperingen. We bieden ook maatwerk aan opdrachtgevers bij de verhuur van onze bijzondere locatie.

De gehele ruimte binnen Coffeemania Overvecht Utrecht – circa 120 vierkante meter – kan worden gebruikt voor feesten, vergaderingen of wijkevenementen. We doen aan catering, gedekte tafels en Dining Rotary. Via een lijst kun je vooraf aangeven wat de wensen zijn. En mocht er onverhoopt iets misgaan in de bestelling dan passen we deze omissie direct aan.

Franchisenemer Conrad Blankestijn en zijn compagnon Bertrand van Buchem gaan ver in het behagen van hun klanten. Gepassioneerder tref je ze bijna niet in de horeca. Dat zou je niet zeggen met hun achtergrond. Zo is Conrad eigenlijk doctorandus in de geografie. Via Van der Valk – waar hij uitgroeide tot assistent-manager, – werd hij bedrijfsleider bij het Louis Hartlooper Complex en toen kwam Coffeemania op zijn pad. Inmiddels is Conrad bijna Coffeemania, zo begaan is hij met de organisatie. Daar kan toch geen universiteit tegenop?

Coffeemania Overvecht
Tiberdreef 10
3561 GG Utrecht 030-2610222

  Meer informatie of vragen?
  Success

  Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

  Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Leuk dat je bij ons solliciteert!

  Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

  Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

  {verdwijnt na 3 sec.} Close