Handel – Amsterdam Handel – Amsterdam

Locatie:
Handel / Amsterdam

Openingstijden:
  • Ma t/m vrijdag: 8:30 - 17:00
  • Zaterdag - zondag: Gesloten

De hele dag door levendigheid ǀ Coffeemania Handel Amsterdam

Coffeemania Handel Amsterdam neemt een bijzondere positie in binnen onze filialen. Al was het maar vanwege de locatie: gelegen op de nieuwe en populaire Zuidas.

Coffeemania Handel Amsterdam past perfect op de populaire Zuidas. Zij ligt midden in een mooie straat met fonkelnieuwe appartementen en kantoorpanden. Om de hoek ligt een begraafplaats en het voormalige kindertehuis elders in de straat wordt helemaal opgeknapt. Dat brengt de nodige hectiek in de zaak en dat begint al ’s ochtends vroeg.

Binnenkort gaan we ook ’s avonds open, onder meer voor Private Dining en andere bijzondere feestjes. Ons publiek bestaat uit bewoners in de buurt, de plaatselijke schooljeugd en hun ouders. Heel soms schuift er zelfs een BN’er aan voor een mooi glas en/of heerlijk hapje.

De lat bij Handel ligt hoog. Dat geldt voor ons, maar ook voor onze bezoekers. Biologisch, fair trade en hergebruik zien we als belangrijke begrippen. Zo gooit onze chef-kok zelden iets weg. Bijna alle ingrediënten vinden een bestemming in haar bijzondere maaltijden.

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Rodger

Op sjiek met Private Dining ǀ Coffeemania Handel Amsterdam

Coffeemania Handel Amsterdam is meer dan een lunchroom. Je kunt er als klant ook ‘op sjiek’.

Privéfeestjes organiseren is populair in Amsterdam-Zuid. Ons publiek is wel iets gewend weten we inmiddels. Exclusiviteit is een must en biologisch en fair trade zijn belangrijke begrippen, vertelt franchisenemer Rodger Verkoijen. De geboren Limburger verschijnt altijd als eerste in onze chique brasserie en verlaat stelstelmatig als laatste het pand.

Knetterhard werken is Rodger – van oorsprong bloemist – gewend. Hij bezat zeventien jaar lang drie winkels, in België. Toen hij terugkeerde in Nederland begon hij bij Coffeemania Handel Amsterdam. Vanaf nul. De straat op en iedereen aanspreken. De boodschap is overgekomen. ‘Handel’ staat als een huis. Een heel mooi huis. En op stand.

Coffeemania Handel
Fred. Roeskestraat 97
1076 EC Amsterdam 06-52519703
Meer informatie of vragen?
Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close