De Enk – Arnhem De Enk – Arnhem

Locatie:
De Enk / Arnhem

Openingstijden:
  • Ma t/m vrijdag: 08:00 - 18:00
  • Zaterdag - zondag: Gesloten

Eigentijds bedrijfsverzamelgebouw ǀ Coffeemania De Enk Arnhem

Coffeemania De Enk Arnhem is een eigentijds bedrijfsverzamelgebouw in het centrum van de stad. Het is gelegen vlakbij het station Velperpoort. We fungeren als koffiebar en lunchroom voor zowel de bedrijven in de buurt als voor de bewoners. We verzorgen veel lunches en borrels voor bedrijven.

Coffeemania De Enk Arnhem is een monumentaal pand. Het voormalige hoofdkantoor van multinational AKZO Nobel is het eerste betonnen kantoorgebouw van Nederland. Een zakelijke omgeving met diverse mogelijkheden voor het huren van vergaderruimtes en vele parkeerplekken voor de deur.

De bijzondere locatie ligt wat verscholen. Aan de ene kant tref je de villa’s van de Velperweg, bewoond door advocatenkantoren, financiële adviseurs en artsen. Aan andere kant vinden we de volkswijk Klarendal met onder andere de bijzondere winkels van het Modekwartier.

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Mike

Bemannen receptie en verdeling post ǀ Coffeemania De Enk Arnhem

Coffeemania De Enk Arnhem doet naast de functie van koffiebar en lunchroom ook dienst als receptie. Kom je het gebouw binnen dan meld je je bij onze gastvrouw, Petra Maessen.

Coffeemania De Enk Arnhem neemt met deze extra dienstverlening een bijzondere positie in binnen ons bedrijf. We bemannen niet alleen de receptie maar we doen ook meer werkzaamheden, onder andere voor de Arbo Unie, medebewoner van het pand. Als bezoekers van de Arbo Unie zich melden, zetten wij de gegevens van het bezoek direct in het computersysteem. Zo kunnen de artsen eenvoudig zien wie zij voor zich hebben.

Ook verzorgen we de post voor bedrijven binnen het pand die dat wensen. Die dienstverlening bieden we individueel aan. Daarmee is Coffeemania De Enk Arnhem een interne dienstverlener. We verdelen ook de vergaderruimtes en de koffie-apparatuur. Deze werkzaamheden verrichten we ook namens Coffeemania Carteblanche Amsterdam en Coffeemania WG-plein Amsterdam.

Coffeemania De Enk
Tivolilaan 205
6824 BV Arnhem 026-8454550
Meer informatie of vragen?
Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close