Carteblanche – Amsterdam Carteblanche – Amsterdam

Locatie:
Carteblanche / Amsterdam

Openingstijden:
  • Ma t/m vrijdag: 08:30 - 16:00
  • Zaterdag - zondag: Gesloten

Bruisende internationale smeltkroes ǀ Coffeemania Carteblanche Amsterdam

Amsterdam Holendrecht is hip & happening. Met dank aan Coffeemania Carteblanche Amsterdam waar het bezoek van de ene in de andere verbazing valt.

Coffeemania Carteblanche Amsterdam is meer dan een horecaonderneming. We bieden ruime flexplekken, vergaderruimtes en twee heuse theaterzalen in een omgeving die bruist van de energie. De voertaal lijkt soms wel Engels, zo divers is ons publiek. Dat kan bijna niet anders met een bovenbuur als de European Bartender School, waar barmannen en -vrouwen uit de hele wereld hun opleiding genieten.

Een verademing voor een wijk welke nog niet zo lang geleden maar moeizaam bezoekers trok. Bedrijven trokken massaal weg uit de hoge gebouwen nabij het AMC en passerend publiek was er amper. Maar inmiddels bruist Amstel III weer en Coffeemania Amsterdam deint lekker op dat deuntje mee. Ons pand aan de Paasheuvelweg is trouwens van buiten goed zichtbaar. Opgesmukt met een geinig motief.

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Rein

Traktatie in Amsterdam III ǀ Coffeemania Carteblanche Amsterdam

Coffeemania Carteblanche Amsterdam in Amstel III is vooral een traktatie. Een bezoek blijft je bij, vooral dankzij het menu.

Bezoekers die ‘om’ reizen voor onze ‘Baja style fish tacos’ of de ‘Slow cooked pulled pork sandwich’? Een mooier compliment kun je ons eigenlijk niet geven bij Coffeemania Carteblanche Amsterdam. Out of the box-denken is ons toverwoord. Met dank aan de roots van ‘chef’ Rein Scheidegger in Singapore, waar het bereiden van betaalbaar en goed voedsel hoog in het vaandel staat.

Rein studeerde aan de hotelschool in Nederland, gaf onder meer leiding aan een middelgroot hotel in Amsterdam-Zuid, maar specialiseerde zich ook als barista. Het maakte hem tot een originele horecaman met veel gevoel voor smaak. Met als grootste kick: het ‘opvoeden’ van klanten. Reacties van ‘wat krijgen we nu?’ tot ‘Wow’? Onbetaalbaar. Welkom in de heerlijke wereld van Carteblanche.

Coffeemania Carteblanche
Paasheuvelweg 34-H
1105 BJ Amsterdam 06-24676706
Meer informatie of vragen?
Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close