Coffeemania By Boogh – Utrecht Coffeemania By Boogh – Utrecht

Locatie:
By Boogh / Utrecht

Openingstijden:
  • Ma t/m vrijdag: 9:00 - 18:00
  • Zaterdag - zondag: Gesloten

De hele dag door levendigheid ǀ Coffeemania By Boogh Utrecht

Coffeemania By Boogh Utrecht neemt een bijzondere positie in binnen onze filialen. Het betreft hier een samenwerking tussen Coffeemania en Stichting Boogh.

Coffeemania By Boogh is éxtra bijzonder, want in deze brasserie begeleidt Stichting Boogh mensen met hersenletsel. Zo krijgen zij weer de kans om hun arbeidsmogelijkheden te (her)ontdekken en werken zij aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Mensen voelen zich hierdoor autonomer en competenter. En dat is uniek in Nederland!

Coffeemania By Boogh past perfect op de locatie Krachtstation aan de Amerikalaan. Het betreft een voormalig schoolgebouw dat nu is opgeknapt tot een populaire woonlocatie voor studenten met op de begane grond diverse bedrijven die zich richten op de buurt. Coffeemania By Boogh ligt midden in een zich snel ontwikkelende wijk met zowel fonkelnieuwe kantoorpanden als goed opgeknapte woningen. Tegenover de locatie ligt het winkelcentrum Kanaleneiland en het ROC. Dat brengt de nodige dynamiek in de buurt en dat begint al ’s ochtends vroeg.

Ons publiek bestaat uit bewoners uit de buurt en mensen die in de buurt werken. Wij zijn ook open voor feestjes, vergaderingen, private dining en andere evenementen. We beschikken over een fijne vergaderruimte en de koffiebar is te gebruiken voor feestjes.

Wees welkom!

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Kayleigh

Lunchen in een oude school ǀ Coffeemania By Boogh Utrecht

Coffeemania By Boogh is meer dan een lunchroom. Het is een thuis in de buurt.

De Utrechtse wijk Kanaleneiland is enorm in ontwikkeling. Toen zich ten midden van deze ontwikkelingen zich de kans voordeed om in een oud schoolgebouw een Coffeemania te starten zijn we er voor gegaan. Samen met Stichting Boogh hebben we in het Krachtstation een mooie plek gerealiseerd waar de buurt zich thuis kan voelen. Dit betreft de oude buurtbewoners, de nieuw studenten die onze bovenburen zijn en de mensen die in de buurt werken.

Kayleigh is de drijvende krachten achter Coffeemania ByBoogh. Met de voor haar kenmerkende inzet, gastvrijheid en professionaliteit wordt ook hier hard gewerkt om de gasten zich thuis te laten voelen.

Coffeemania By Boogh
Amerikalaan 207
3526 VD Utrecht 030-2693303
Meer informatie of vragen?
Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close