Artemis – Amsterdam Artemis – Amsterdam

Locatie:
Artemis / Amsterdam

Openingstijden:
 • Ma t/m vrijdag: 09:00 - 16:00
 • Zaterdag - zondag: Gesloten

Statig & stijlvol ǀ Coffeemania Artemis Amsterdam

Coffeemania Artemis Amsterdam is de huiskamer voor de creatieve studenten aan de Academie Artemis, de studie voor styling.

Met een onderkomen als monumentaal pand. Inclusief een atelier, een grote binnentuin en natuurlijk een lounge hebben de studenten aan de Academie Artemis weinig te klagen.

Deze lounge is de rustplaats in een wereld waar het bedenken en geven van presentaties over de laatste stylingtrends bijna een dagtaak is. De nieuwe zitbanken zorgen voor een gezellig effect. Studenten strijken er graag neer, nemen nog even wat werk door en doen snel een beroep op de catering.

De combinatie van het statige onderkomen en de jonge en creatieve bewoners werkt door in de sfeer van de locatie die daardoor inspirerend en uniek oogt. Vooral als je je realiseert dat tijdens open dagen zeker duizend kijkers langskomen en er maar een beperkt aantal studenten de kans krijgt om echt aan de opleiding te mogen beginnen.

To Go
Evenementen en partijen
Terras
Ontbijt
Gratis Wifi
Parkeergelegenheid
Private Dining
Vergaderruimte
Bereikbaar met openbaar vervoer
Bezorgservice en catering
Vergaderbenodigdheden
Mijn Coffeemania Mijn Coffeemania

Mijn Coffeemania,
mijn verhaal..
Pichu

Proeftuin op de Prinsengracht ǀ Coffeemania Artemis Amsterdam

Geen filiaal dat zo ‘scherp’ wordt gehouden door de klandizie als de lounge in het statige pand op de Prinsengracht.

Stiekem beschouwen we Coffeemania Artemis Amsterdam een beetje als het laboratorium voor onze hele organisatie. Er is bijna geen locatie die een kritischer publiek heeft dan de studenten van Academie Artemis. Dat krijg je met bewoners die studeren voor stylist, kenners van de allerlaatste trends. Zo wordt zwarte koffie alleen op maandag genuttigd en schenken we de rest van de week vooral latte macchiato’s en cappuccino’s met smaakjes.

Echt hele aparte smaakjes, benadrukt franchisenemer Pichu Boon, die haar naam mee heeft. De bedreven barista kan goochelen met koffie. Een ideaal product om jezelf betaalbaar mee te verwennen, vindt ze zelf. Dat geldt ook voor Pichu zelf. Vooral ‘s ochtends als ze net wakker wordt, doet een goede koffie wonderen. Maar ook vlak voordat ze de zaak opent trekt ze zichzelf het liefst terug met koffie. En verder even helemaal niets.

Coffeemania Artemis
Prinsengracht 400
1016 JB Amsterdam

  Meer informatie of vragen?
  Success

  Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

  Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Leuk dat je bij ons solliciteert!

  Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

  Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

  Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

  {verdwijnt na 3 sec.} Close