Het bedrijfsverzamelgebouw Het bedrijfsverzamelgebouw

Het bedrijfsverzamelgebouw

Coffeemania maakt bedrijfsverzamelgebouw compleet

Het bedrijfsverzamelgebouw rukt op. Steeds meer bedrijven huren gezamenlijk een pand. Een ideale omgeving voor een koffiebar of lunchroom van Coffeemania.

Fullservice-concept met koffiebar voor bedrijfsverzamelgebouw

Gebouwen worden steeds vaker een omgeving voor meerdere bedrijven bij elkaar. Vooral het afgelopen decennium kwam er in Nederland veel vastgoed vrij. Vele organisaties besloten samen te werken. Een mooie manier om zo met elkaar toch een fraai en handig pand te kunnen bewonen en bekostigen. De ideale manier om de verschillende organisaties met elkaar te verbinden is een centraal gelegen horecaonderneming.

Coffeemania biedt fullservice-concepten inclusief een koffiebar. Het verzorgen van een centrale ontmoetingsplek binnen een werkomgeving past ons als een jas. Coffeemania is er goed in. Door de toevoeging van een Coffeemania-filiaal zijn we in staat om ook van een mindere locatie een top-locatie te maken.

Bedrijfsverzamelgebouw populair bij vastgoedexploitanten

De kunst van het upgraden maakt Coffeemania populair bij vastgoedexploitanten die het fijn vinden om hun panden toch aan te kunnen bieden aan huurders. Vooral onze flexibiliteit maakt ons tot een gewillige partner.

Een mooi voorbeeld van een Coffeemania-locatie binnen een bedrijfsverzamelgebouw is Coffeemania De Enk Arnhem. Maar onze bekendste is misschien wel Coffeemania WG-plein Amsterdam. Ook in het voormalige ziekenhuis in Oud-West vinden allerlei grote en kleine bedrijven onderdak. Met als rustpunt in de lobby van het gebouw: een echte koffiebar en lunchroom.

Success

Bedankt voor je (informatie) aanvraag!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Leuk dat je bij ons solliciteert!

Wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

Bedankt, je reservering aanvraag is in behandeling!

Wij nemen binnen 24 uur contact op met jou.

{verdwijnt na 3 sec.} Close